zondag 15 februari 2009

21 februari Culinair genieten

Zaterdagavond gaan we met onze beiden ouders heerlijk tafelen bij ons favoriete restaurant Lepels. We starten in de lounge met een glaasje bubbels en champagne-amuse, proostend op ons Koperen huwelijk (22-02-2009).
Aansluitend gaan we culinair genieten van het 5-gangen verrassingsmenu, met uiteraard voor de liefhebbers, het bijbehorend wijnarrangement (of wijn"bob"arrangement).

De koffers zijn al ingepakt, zondagochtend vroeg rijden we naar Schiphol voor onze 2e Honeymoonreis, dit keer naar Puerto Plata (Dominicaanse Republiek).
Zestien dagen verblijven wij daar in het resort RIU Bachata. Wij zullen trachten om onze "belevenissen" op de weblog te verwoorden (eventueel met een mooi kiekje erbij).

1 opmerking:

  1. Hello Romantic People,

    Gelukkig zijn jullie goed aangekomen! Met de tijd mee, dus dat scheelt enigzins. Ik weet niet of jullie ook foto's op de site plaatsen, maar wel benieuwd hoe jullie resort en de rest van de omgeving eruit ziet! Zit hier in mijn, op zich gezellig kantoor, maar buiten heel druilerig weer, mee te geniet van jullie vakantiestorie! XXXjes, Naat

    BeantwoordenVerwijderen