woensdag 25 februari 2009

Dag 2

Buiten eten, luieren en drinken, hebben we niets bijzonders gedaan. Heerlijk op ons bedje aan het strand gelegen. Ed heeft, tussen het lezen door, nog wel even de moeite genomen om het water in te gaan voor een swim.

Een tweede excursie geboekt "Tip Top catamaran Sosua tour", dinsdag 3 maart hierover meer.

Apart
- op RIU Merenque zijn er kamers die om bestaande palmbomen zijn gebouwd. Door gaten in de vloeren en plafonds groeit de boom vrolijk verder (zie foto). Lijkt me heel bizar als er midden in je kamer een boomstam staat.
- als je een drankje hebt en heel even niet oplet, zitten er kleine zwarte vogeltjes uit je glas te drinken, ze zijn vooral dol op zoet.

Na twee dagen volledig van het All inclusive te hebben genoten, hebben we voor onszelf besloten, per direct ons eetgedrag aan te passen (het is ook allemaal zo lekker, maar zo veel).

Tijdens de avondshow "Stars Night" heeft het pijpestelen geregend. Hebben we echter niet zo veel van gemerkt, aan de open kant van het theater, rollen ze direct schermen naar beneden zodat iedereen heerlijk droog zit.

We slapen hier heerlijk, of dat nu door de hoeveelheid tot ons genomen rum komt.... je wordt in ieder geval niet met een kater wakker.

ga naar http://edenlien.blogspot.com om een reactie te plaatsen!!! Of als je al op de site zit... klik hieronder op "reacties".

1 opmerking:

  1. Hi Lien en Ed, heerlijk als ik het zo lees. Ben echt wel jaloers. Het is ook zo'n fantastisch eiland met lekker eten en veel drank hahahaha.

    Je komt daar in ieder geval heerlijk bij van alle drukte etc.

    Liefs Joop en Leny

    BeantwoordenVerwijderen