woensdag 4 maart 2009

Dag 10

Het is nog steeds bewolkt, maar de temperatuur is heerlijk. Gister de hele middag op een ligbedje aan het zwembad ons boek uitgelezen, is ook niet vervelend.
Onze excursie met de catamaran is verschoven naar zaterdag, dan gaan we toch nog met de Tip Top naar het duikparadijs Sosua (volgens de voorspellingen wordt het na vandaag weer zonniger).
Gisteravond hadden ze in het theater een waanzinnige dansshow , met prachtige kostuums (glitter en glamour met grote pluimen op hun hoofd), Braziliaans carnaval is er niets bij.

Het zonnetje wil wel, maar komt niet door de dikke bewolking heen, vandaag dus opnieuw een lees- en luierdag.

Lon, hoe is 't met ons poezekind, mag ze nog even blijven? Of is die ouwe shagerijn nog steeds onaardig tegen je?

Leentje, morgen sterkte met de operatie aan je knie (niet de dokter slaan hé!).

John & Nathas, lekker smikkelen en smullen vrijdag bij Lepels!

Edgar, leuk vissie voor in je aquarium (zie foto), dit is nog de kleinste van de twee Dorado's die we afgelopen zaterdag hebben gevangen.

ga naar http://edenlien.blogspot.com om een reactie te plaatsen!!! Of als je al op de site zit... klik hieronder op "reacties".

2 opmerkingen:

 1. Ed en Caroline,
  Dat is ook wat, wij hebben hetzelfde weer.
  Ook hier wil het zonnetje wel maar komt niet door de bewolking heen.
  In welke winkel heb je de vis gekocht Ed

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja het gaat wel hoor, ze mag nog wel ff blijven (maar niet te lang hoor!!hahahaha) Moet er wel erg aan wennen dat ze er is, ik vergeet haar af en toe wel......maar dan komt ze wel ff zeggen dat zij er ook nog is.
  Hopelijk wordt t morgen beter met het weer, hier is het nog zwaar kl**! Maar gelukkig mag ik zelf ook bijna naar het zonnetje toe. Veel plezier nog en geniet er nog ff lekker van!
  XXX

  BeantwoordenVerwijderen