zaterdag 7 maart 2009

Dag 12

Gisteren hebben we 's-ochtends maar een half uurtje van de zon kunnen genieten, het heeft verder de hele dag alleen maar heel hard geregend en gewaaid. Tussen de buien door hebben we gewandeld, gekaart, gelezen en lekker gegeten. Bij het zwembad werden 's-middags kokosnoten gehakt, daar gaat een flinke scheut rum bij en dan drinkie, drinkie (zie foto).

Het strand lag vanochtend vroeg dan ook bezaaid met mooi zeewier en levende begroeide stenen, mosbollen en koraal uit zee. De vele tuinmannen hadden dit in een rap tempo bij elkaar geharkt en opgeruimd.

Vandaag was het weer een prachtige zonnige dag, we zijn dan ook verknetterd, de pot aftersun boter dan toch nog nodig zo aan het einde van onze vakantie. Het eiland ziet er met zon direct ook veel mooier uit.

Van onze Arke reisleidster een notitie gevonden dat tot haar spijt onze excursie met de catamaran Tip Top weer niet doorgaat morgen, nu vanwege te ruwe zee. Wel jammer, we hadden ons verheugd op het snorkelen (Sosua moet, naar horen zeggen, een echt duikparadijs zijn) en om mooie onderwaterfoto's te kunnen schieten. Helaas, moeten we dan nog maar een keer terug om het over te doen!

N.a.v. mijn angst voor enge beesten, is mij verteld dat hier op de Dominicaanse maar één dier, waarvan je het niet verwacht, gevaarlijk voor je is. Met een vogelspin spelen ze (ik moet er niet aan denken om 'm op z'n buikje te kietelen) en de slangen zijn niet giftig (die vangen ze en eten ze op). Maar voor een bepaalde soort rups moet je uitkijken, als je daarmee in contact komt heb je nog een half uur om een ziekenhuis te vinden, anders is het over met je.

Hé Leentje, hoe is het met je knie, is het meegevallen? Ben je alweer thuis?

En Naat, een gezellige verjaardag morgen, wij zullen er morgenavond eentje op je drinken (dan lig jij misschien al op één oor, met ons 5 uur tijdsverschil).


ga naar http://edenlien.blogspot.com om een reactie te plaatsen!!! Of als je al op de site zit... klik hieronder op "reacties".

3 opmerkingen:

 1. Leuke foto's, heeft Caroline ook gevist of mocht je alleen de foto's maken van die macho's.
  Jammer van de regen en het niet doorgaan van het snorkelen maar ik lees dat jullie al bijna een nieuwe reis geboekt hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 't regent, trips gaan niet door.... we zijn blij dat wij daar niet zitten.
  Ha Ha grappie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. slof slof naar het ontbijt, slipper slipper naar het strand, slof slof effie koffie, slipper slipper weer naar het strand, ed smeer jij me rug effe in, slof slof moeten we weer lunchen, slof slof terug naar m'n strandbedje, slipper slipper drinken!!
  slof slof naar m'n tipi, slof slof weer dineren, slipper slipper effe een showtje, slof slof gelukkig weer naar bed. Wordt morgen weer een drukke dag!

  BeantwoordenVerwijderen