zondag 8 maart 2009

Dag 13

Waarschijnkijk is dit ons laatste weblogbericht, tenzij morgen onze vlucht (OR0342) van 18:10 uur vertraging heeft. Het was leuk om een weblog bij te houden en daarop reacties te ontvangen.

Vanavond hebben we als afsluiter van onze vakantie in het à la carte Steakhouse gegeten. We hebben genoten van alle culinaire verwennerijen, de altijd breed glimlachende Dominicanen, de prachtige groene natuur en uiteraard het voor ons heerlijke temperatuurtje. Met jammer genoeg in onze 2de week wel héél veel regen.
Volgens zeggen is het al sinds november qua weer niet zo best geweest, er is veel meer millimeters regen gevallen dan gewoonlijk en minder zonuren.

Morgenochtend staan we vroeg op om nog één keer:
- Ed van pancakes en "wentelteefjes" te voorzien
- 100 Pesos op kussen te leggen voor ons kamermeisje
- de kaartjes in te leveren voor de strandlakens
- 2 strandbedjes uit te kiezen, laatste uurtjes zon
- de zeebaarsjes te voeren met cake en croissant

Om 13:00 uur moeten we uit onze kamer, alle tijd om uitgebreid te lunchen, want we worden pas om ca. 15:00 uur opgehaald bij de receptie voor de lange terugreis met een tussenstop op Punta Cana. Als de vlucht volgens planning verloopt komen we maandagochtend 10:55 uur (Nederlandse tijd) aan op Schiphol.

Eddepet heeft inmiddels z'n oude vertrouwde baardje weer staan (had ie afgeschoren vanwege het snorkelen). En ik begin thuis direct weer met weekmenu 1 uit boek 1 van Sonja (alle verboden hamburgers en frieten, waren wel héél lekker, maar moeten er weer heel snel worden afgelijnd).

Dinsdag zijn we nog lekker een dag vrij om te a-klimatiseren, woensdag aan de slag en is alles weer zoals het hoort te zijn.

Een vakantie doorbrengen op één van de drie RIU resorts bij Puerto Plata Dominicaanse Republiek is een echte aanrader.

ga naar http://edenlien.blogspot.com om een reactie te plaatsen!!! Of als je al op de site zit... klik hieronder op "reacties".

4 opmerkingen:

 1. Klinkt alsof jullie het geweldig naar jullie zin hebben gehad. De visjes zullen jullie missen. Jullie mogen ook mij wel elke ochtend croissantjes en cake komen voeren hoor ;)
  Goede reis, en tot snel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee Ed en Lien,
  Het doet mij goed dat de Caribics ook jullie goed bevalt. Nu Joop nog overhalen ahahahha.
  Volgende x moeten jullie idd Sosua aandoen. Het is daar prachtig zowel boven als onder water.

  Met mij gaat goed, ik heb de operatie goed doorstaan. Bleek dat de binnenkant van de meniscus ook kapot was en deze werd gelijk behandeld. Verband is eraf en ben blij dat ik na 3 dagen liggen eindelijk wat kan rondlopen.

  Als jullie dit nog lezen: nog een fijne dag vandaag en een goede terugvlucht.

  XXX Joop en Leny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo world travellers ik weet niet of jullie dit nog lezen maar een goede vlucht en kleed je
  goed aan want het weer is hier brrrr.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ha kindertjes, hele goede reis terug maar als ik jullie was zou ik gewoon blijven, weer is hier vreselijk
  kus birgit en edgarxx

  BeantwoordenVerwijderen